UKUPNO 38 PVC PAKOVANJA

Debeli Brijeg: U "bunkeru" auta pronađeno 11 kg marihuane, uhapšen crnogorski državljanin

M.S. je lišen slobode i predat službenicima Odsjeka za borbu protiv droge na dalje postupanje
12600 pregleda 1 komentar(a)
Pronađena marihuana, Foto: Uprava policije/Uprava carina
Pronađena marihuana, Foto: Uprava policije/Uprava carina
Ažurirano: 11.03.2019. 12:32h

Crnogorski državljanin M.S. (27) uhapšen je nakon što je policija na GP Debeli Brijeg kontrolom vozila pronašla i oduzela 11 kilograma marihuane.

"Službenici CI Debeli Brijeg i službenici OGB Herceg Novi su, 09. marta 2019. godine, na GP Debeli Brijeg, kontrolisali na izlazu iz Crne Gore vozilo marke 'Ford Focus' nikšićkih registraskih oznaka kojim je upravljao M.S. (27) državljanin Crne Gore. Detaljnom kontrolom carinski i policijski službenici su u specijalno izrađenom tzv. bunkeru pronašli 10 pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana. Daljim pregledom vozila u rezervoaru od goriva carinski i policijski službenici su pronašli još 28 pakovanja sa sadržajem iste materije", navodi se u zajedničkom saopštenju Uprave policije i Uprave carina.

Kako se dodaje ukupno je pronađeno i oduzeto 38 pakovanja sa sadržajem biljne materije za koju se sumnja da je marihuana težine oko 11 kilograma.

M.S. je lišen slobode i predat službenicima Odsjeka za borbu protiv droge na dalje postupanje, zaključuje se u saopštenju.