PODNIJETE KRIVIČNE PRIJAVE PROTIV JOŠ TRI OSOBE

Nikšićanin pretučen u svojoj radnji, osumnjičeni uhapšen

"oštećeni se nalazio u svom trgovinskom objektu, kada su ušla četiri njemu nepoznata lica sa kapuljačama i drvenim palicama u rukama"
6418 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Policija je uhapsila Nikšićanina M.K. zbog sumnje da je pretukao sugrađanina F.L. (28).

Kako je saopšteno iz Uprave policije protiv S.Č (24), B.M. (18) i S.K. (18) podnijete su krivične prijava zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje.

"Dežurna služba CB Nikšić je 25. februara obaviještena od strane medicinskog osoblja Hitne službe Medicinskog centra Nikšić da se kod njih nalazi lice sa povredama iz nasilja. Policijski službenici su u prostorijama Medicinskog centra zatekli lice F.L. (28) iz Nikšića, kojem su od strane dežurnog ljekara konstatovane tjelesne povrede. Kriminalističkom obradom policijski službenici su došli do sumnje da se oštećeni nalazio u svom trgovinskom objektu, kada su ušla četiri njemu nepoznata lica sa kapuljačama i drvenim palicama u rukama. Sumnja se da su ga ova lica potom fizički napala, udarajući ga više puta drvenim palicama u predjelu glave i tijela, nakon čega su se udaljila iz objekta", saopšteno je iz policije.

Dodaje se da su operativnim putem došli do sumnje da je M.K. jedno od lica koje je napalo F.L.

M.K. je uhapšen zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nasilničko ponašanje.

Preporučujemo za Vas