Adžića terete za smrt mladića u udesu u Grblju

U direktnom sudaru dva automobila od kojih je jednim navodno upravljao osumnjičeni policajac Adžić, na Jadranskoj magistrali u utorak oko 22.30 sati, život je izgubio 21-godišnji Nikola Čolan iz Kotora
19118 pregleda 10 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Sudija za istragu Osnovnog suda u Kotoru Špiro Pavičević odredio je danas pritvor u trajanju do 30 dana policajcu Nebojši Adžiću (45) iz Tivta koji je osumnjičen da je izazvao tešku saobraćajnu nesreću sa smrtnim ishodom u utorak veče u Radanovićima u Grblju.

U direktnom sudaru dva automobila od kojih je jednim navodno upravljao osumnjičeni policajac Adžić, na Jadranskoj magistrali u utorak oko 22.30 sati, život je izgubio 21-godišnji Nikola Čolan iz Kotora. On je u stravičnom sudaru zadobio teške tjelesne povrede od kojih je iste večeri preminuo u kotorskoj bolnici.

Pavićević koji je i portparol Osnovnog suda u Kotoru, potvrdio je večeras "Vijestima" da je u prusustvu njegovog branioca i postupajućeg tužioca, ispitao osumnjičenog Adžića nakon čega mu je odredio pritvor i poslao ga u ZIKS u Spužu.