Uhapšen Kotoranin, policija pronašla marihuanu

M.U. je, uz krivičnu prijavu, priveden državnom tužiocu u VDT u Podgorici, zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga
3124 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Kotoranin M.U. (27) uhapšen je nakon što je pretresom terena oko njegove kuće pronađeno 265 grama marihuane, a koju je on kako se sumnja sakrio i namijenio za "ulični promet".

"Policijski službenici Odsjeka za borbu protiv droge su naime, u cilju dokazivanja ovog krivičnog djela, postupajući po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, pristupili pretresanju stana i drugih prostorija koje koristi M.U. u Kotoru. Policijski službenici su u prisustvu M.U. sproveli i širu pretragu lica mjesta. Pretragom terena koji se nalazi iznad kuće, u staroj kamenoj ogradi, pronađena je i oduzeta kesa sa više pakovanja u kojima se nalazila suva biljna materija za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, kao i veći broj sjemenki kanabisa, ukupne težine 265 grama", saopšteno je iz Uprave policije.

M.U. je, uz krivičnu prijavu, priveden državnom tužiocu u VDT u Podgorici, zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Bonus video: