U Podgorici uhapšena Andrijana Mišolić

"Pretresom je pronađeno oružje sa metkom u cijevi koje je bilo ilegalnom posjedu ove ženske osobe", saopšteno iz Uprave policije
16544 pregleda 2 komentar(a)
Pretresom pronađeno oružje sa metkom u cijevi, Foto: Uprava policije
Pretresom pronađeno oružje sa metkom u cijevi, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 03.04.2019. 19:13h

Podgoričanka Andrijana Mišolić (28) uhapšena je pošto je policija u njenom stanu, kako je saopšteno, pronašla pištolj u ilegalnom posjedu sa metkom u cijevi.

Mišolić se u policijskoj evidenciji vodi kao bezbjednosno interesantna osoba

"Službenici CB Podgorica su danas, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a postupajući na osnovu operativnih saznanja, uz prethodno pribavljenu naredbu od nadležnog sudije za istragu, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi A.M. Pretresom je pronađeno oružje sa metkom u cijevi koje je bilo ilegalnom posjedu ove ženske osobe", saopšteno je iz Uprave policije.

Mišolić je uz krivičnu prijavu privedena državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog sumnje da je počinila krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

"Nakon saslušanja tužilac je za A.M. donio rješenje o zadržavanja u policijskim prostorijama do 72 časa u kojem roku će ona biti privedena sudiji za istragu Osnovnog suda u Podgorici".

Policija je od Mišolić radi provjere privremeno oduzela "VW Golf VII" kao i sat "Rolex" radi provjere porijekla.

"Pretres stana koji je A.M. koristila izvršen je radi eventualnog pronalaska predmeta i tragova u vezi sa izvršenim krivičnim djelima", navodi se u saopštenju policije.

Bonus video: