Podgorica: Policija oduzela pištolje, pušku, bajonet, municiju, marihuanu, "audi", uhapšena jedna osoba

2804 pregleda 0 komentar(a)
Predmeti koje je oduzela podgorička policija, Foto: Uprava policije
Predmeti koje je oduzela podgorička policija, Foto: Uprava policije

Podgorička policija pretresla je četiri lokacije koje koriste tri osobe i oduzela oružje, municiju, marihuana, vozilo i druge predmete, saopšteno je danas iz Uprave policije.

U saopštenju su pretresene lokacija koje koriste R.R, D.M. i B.Z. a da je R.R. uhapšen zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio tešku krađu u sticaju sa nedozvoljenim držanjem oružja i eksplozivnih materija.

"Sumnja se da je R.R. počinio krivično djelo teška krađa na štetu M.K. na način što je, kako se sumnja, ukrao vozilo. Pretresom na dvije lokacije koju koristi R.R. policajci su pronašli i oduzeli bajonet i 35 komada puščane municije cal. 7,62mm", kazali su iz Uprave policije.

Oni navode da je pretresom lokacije koju koristi D.M. policija oduzela pištolj sa 12 komada municije i jedan biber sprej.

"Protiv D.M. je podnijeta prijava zbog počinjenog prekršaja Zakona o oružju. Od ovog lica je radi provjere privremeno oduzeto vozilo marke "Audi A6", piše u saopštenju Uprave policije-

Pretresom prostorija koje koristi Z.B. policija je pronašla i oduzela lovačku pušku, dva pištolja i manju količina biljne materije tamozelene boje za koju se sumnja da je marihuana.

"Protiv ovog lica je podnijeta prekršajna prijava zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o oružju", zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: