Uprava policije: Upoznati smo sa identitetom žrtava. Ne možemo saopštiti više detalja

Njemačka policija pokušava da utvrdi ko su napadači i koliko ih upalo u iznajmljenu kuću u gradu Forst - kada su iz vatrenog oružja ubijeni Podgoričanin Darko Mijović i Baranin Nikola Jovanović, a teško ranjeni Miloš Pavićević i Miloš Vešković

28648 pregleda 18 komentar(a)
Darko Mijović, Foto: Facebook
Darko Mijović, Foto: Facebook

Njemačka policija obavijestila je kolege u Crnoj Gori koji su crnogorski državljani ubijeni u iznajmljenoj kući u gradu Forst.

"Crnogorska policija je upoznata sa identitetom žrtava. U interesu istrage koja se sprovodi u Njemačkoj, u ovom momentu ne možemo saopštiti više detalja", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Njemačka policija pokušava da utvrdi ko su napadači i koliko ih je juče u zoru upalo u iznajmljenu kuću u gradu Forst - kada su iz vatrenog oružja ubijeni Podgoričanin Darko Mijović i Baranin Nikola Jovanović, a teško ranjeni Miloš Pavićević i Miloš Vešković.

Navodno, sva četvorica povezana su sa barskim ogrankom škaljarskog kriminalnog klana, na čijem čelu je Alan Kožar.

Prema nepotvrđenim informacijama, ubica ili više njih oko pet sati izjutra upalo je u kuću u Ulici Amtstrase u gradu Forst u Branderburgu i otvorilo vatru na Mijovića, Jovanovića, Pavićevića i Veškovića.

Mijović je 29. marta oslobođen optužbi da je 8. jula 2016. godine, sa Baraninom Vladimirom Ulamom, na podmukao način ubio Petrovčanina Nemanju Medina.

Oslobođen je i Bogdan Milić, optužen da je pomogao učiniocima ubistva nakon izvršenog krivičnog djela.

Mijoviću je istog dana ukinut pritvor.

“Vijesti” saznaju da se ubijeni Mijović upravo u spuškom zatvoru zbližio sa škaljarcima i da je prije nekoliko dana otputovao iz Crne Gore.

Navodno, ranjeni Pavićević kum je Vladimira Ulame.

Ubistvo u Njemačkoj nije prvi obračun ovdašnjih klanova van granica Crne Gore. Žrtve kokainskog rata padale su u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Austriji...

Bonus video: