Pronađena tri kg marihuane, osumnjičena uhapšena

Iz policije saopšteno da je pretresom stana i drugih prostorija koje koristi Hamida Gašaj (42) u Podgorici pronađeno i oduzeta droga
12928 pregleda 0 komentar(a)
Zaplijenjena droga, Foto: Uprava policije
Zaplijenjena droga, Foto: Uprava policije

Podgorička policija uhapsila je Hamidu Gašaj (42) zbog sumnje da je počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, pretresom stana i drugih prostorija koje koristi Gašaj u Podgorici pronađeno je i oduzeto oko tri kilograma marihuane.

Policija sumnja da je Gašaj imala namjeru da proda marihuanu.

"Pretresom je u kući H.G. naime pronađeno pet većih pakovanja sa sadržajem biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, težine oko 3 kg, koju je H.G, sumnja se, imala namjeru da stavi u promet, a pronađena je i kesa sa manjim pakovanjima sa istim sadržajem koja su, kako se sumnja, bila spremna za prodaju na tzv. uličnom nivou", saopšteno je iz policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

"Osumnjičena H.G. će, uz krivičnu prijavu, biti privedena državnom tužiocu u VDT u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", navodi se u saopštenju.

Bonus video: