Podnijeta krivična prijava protiv dvije firme i tri osobe zbog neovlašćenog organizovanja igara na sreću

Protiv firmi „Multi Mat“ d.o.o. iz Podgorice i „Monte Bet“ d.o.o iz Bara i protiv odgovornih fizičkih lica u ovim pravnim licima, E.D. (48), D.K. (40) iz Moskve i M.V. (50) iz Podgorice podnijeta je krivična prijava
5140 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Policija iz Bara i Ulcinja je zajedno sa Upravom za inspekcijske poslove – Inspekcijom za igre na sreću izvršila više kontrola i protiv dva pravna i tri fizička lica podnijela krivične prijave zbog sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćeno organizovanje igara na sreću.

Protiv firmi „Multi Mat“ d.o.o. iz Podgorice i „Monte Bet“ d.o.o iz Bara i protiv odgovornih fizičkih lica u ovim pravnim licima, E.D. (48), D.K. (40) iz Moskve i M.V. (50) iz Podgorice podnijeta je krivična prijava.

Oni su osumnjičeni da su počinili krivično djelo neovlašćeno organizovanje igara na sreću

"Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Bar i Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su zajedno sa Upravom za inspekcijske poslove – Inspekcijom za igre na sreću, sprovodeći aktivnosti usmjerene na kontroli privrednih subjekata koji neovlašćeno priređuju i organizuju igre na sreći, izvršili više kontrola. Policija je protiv dva pravna i tri fizička lica podnijela krivične prijave zbog sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćeno organizovanje igara na sreću. Kontrolom poslovnog objekta „Holgero“ u Ulcinju došlo se do sumnje da dvije firme, „Multi Mat“ d.o.o. iz Podgorice i „Monte Bet“ d.o.o iz Bara, neovlašćeno priređuju i organizuju igre na sreću. Protiv ova dva pravna lica i protiv odgovornih fizičkih lica u ovim pravnim licima, E.D. (48), D.K. (40) iz Moskve i M.V. (50) iz Podgorice, podnijeli krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćeno organizovanje igara na sreću", saopšteno je iz Uprave policije.

Uprava za inspekcijske poslove je zatvorila objekat.

Bonus video: