Ruskom državljaninu određen pritvor nakon pogibije motocikliste iz Sutomora

Ruski državljanin, koji je došao u Bar na ljetovanje, bio je za upravljačem “suzuki Viatre” u kojoj je napuštao parking na Crvenoj plaži i pokušavao da se uključi u saobraćaj na magistralni put Bar-Sutomore, kada je u njega udario motocikl kojim je upravljao nesrećni Peković, koji je izdahnuo na licu mjesta
9072 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 20.07.2019. 12:40h

Osnovni sud Bar odredio je pritvor u trajanju do 30 dana državljaninu Ruske Federacije Igoru Fikimoncovu (53), koji je u četvrtak popodne zadržan u policiji nakon teške saobraćajne nesreće na Crvenoj plaži, u kojoj je poginuo Andrija Peković (34) iz Sutomora.

Ruski državljanin, koji je došao u Bar na ljetovanje, bio je za upravljačem “suzuki Viatre” u kojoj je napuštao parking na Crvenoj plaži i pokušavao da se uključi u saobraćaj na magistralni put Bar-Sutomore, kada je u njega udario motocikl kojim je upravljao nesrećni Peković, koji je izdahnuo na licu mjesta.

Fikimoncovu je na teret stavljeno krivično djelo teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja sa smrtnim posljedicama. On je juče priveden u Osnovno državno tužilaštvo Bar kod dežurnog tužioca Irene Rajković koja ga je saslušala, odredila zadržavanje i poslala Osnonvom sudu Bar predlog za određivanje pritvora.

Bonus video: