Radević uhapšen zbog sumnje da je pretukao dvojicu muškaraca

Dvadesetsedmogodišnjak osumnjičen za fizički napad nadomak Sahat kule
13201 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 05.09.2019. 14:53h

Podgoričanin Luka Radević (27) uhapšen je zbog sumnje da je 28. avgusta pretukao Dalibora Kaluđerovića (35) i Dušana Vlahovića (41) nadomak Sahat kule.

Podgorica: Pretučeni i ostavljeni u lokvi krvi >>>

"Službenici Uprave policije u Podgorici su lišili slobode L.R. (27) zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio dva krivična djela teška tjelesna povreda na štetu dva lica. Naime, Dežurna služba Centra bezbjednosti Podgorica je, 28. avgusta 2019. godine oko 01,20 časova, obaviještena od strane građana da se u ulici Petra Prlje nalaze dva lica sa povredama iz nasilja. Policijski službenici su odmah po prijavi izašli na lice mjesta. Lica su transportovana u Urgentni blok KCCG na ukazivanje medicinske pomoći. U ovom događaju D.V. (41) i D.K. (35) su zadobili teške tjelesne povrede", navodi se u saopštenju Uprave policije.

L.R. je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom državnom tužiocu zbog sumnje da je počinio dva krivična djela teška tjelesna povreda.

"On je, kako se sumnja, nakon kraćeg verbalnog konflikata, fizički napao D.K. i D.V. zadajući im više udaraca u predjelu glava, usljed kojih je D.K. pao i izgubio svijest", saopšeno je iz policije.

Bonus video: