Mandić uhapšen zbog pištolja odbačenog tokom pretresa

Njemu je određeno policijsko zadržavanje do privođenja nadležnom sudiji za istragu
7600 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock
Ažurirano: 27.09.2019. 18:52h

Policija je uhapsila Danila Mandića (29), koji se u policijskim evidencijama vodi kao bezbjednosno interesantna osoba, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Njemu je određeno policijsko zadržavanje do privođenja nadležnom sudiji za istragu, saopšteno je iz Uprave policije.

Policija u Podgorici je 30. jula kontrolisala Mandića i Nebojšu Brakovića (29) koji se u policijskim evidencijama takođe vodi kao bezbjednosno interesantna osoba.

"Tom prilikom N.B. je pokušao da izbjegne kontolu policijskih službenika i da se udalji kojom prilikom je od sebe odbacio pištolj marke Crvena zastava M-70 sa šest komada municije cal. 7,65mm. Odbačeni pištolj je pronađen i izuzet", saopšteno je iz policije.

Nadležni tužilac je tada naložio da se Braković uhapsi zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

"Policija je nastavila sa operativnim radom na ovom predmetu i došla do sumnje da je odbačeni pištolj bio u posjedu D.M. On je lišen slobode i nakon privoda nadležnom tužiocu za njega je donijeto rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privođenja nadležnom sudiji za istragu", saopšteno je iz policije.

Bonus video: