Milović: Javnost uznemirena fizičkim napadom na Jelenu Krstić

Dodala je da je važno napomenuti da javnost ne bi bila upoznata sa ovim nemilim događajem da se žrtva nije oglasila
4786 pregleda 5 komentar(a)
Ksenija Milović, Foto: Demos
Ksenija Milović, Foto: Demos

Predsjednica Opštinskog odbora Demos-a u Nikšiću, Ksenija Milović kazala je da je javnost Crne Gore uznemirena i potresena fizičkim napadom na Jelenu Krstić, samohranu majku dvoje djece.

"Demos najoštrije osuđuje ovaj napad i zahtijeva od nadležnih organa da postupe prema svojoj dužnosti u najkraćem mogućem roku. Žrtva, J.K. pored pretrpljenih fizičkih povreda, suočava se i sa dodatnom nepravdom, a to je izostanak saopštenja o napadu od strane nadležnih organa", kazala je Milović.

Dodala je da je važno napomenuti da javnost ne bi bila upoznata sa ovim nemilim događajem da se žrtva nije oglasila.

"Demos zahtijeva nultu toleranciju prema nasilju nad svim građanima Crne Gore. Samohrani roditelji su heroji današnjice, oni snose odgovornost za još minimum jedan život, a prije par dana pokazalo se da ni institucije ni očevici nijesu uz njih. Nijemi posmatrači brutalnog napada na J.K. vjerovatno su još jedan od indikatora degradacije crnogorskog društva i duboke moralne krize u kojoj se ono nalazi. Dems se bori za državu koja brine o svim slojevima građana, gdje će potencijalni nasilnik biti na vrijeme markiran, a zločin spriječen", zaključila je Milović

Bonus video: