Petoro procesuirano zbog droge, zaplijenjeno oko 500 grama kokaina

Podnijete krivične prijave protiv pet osoba, od kojih je njih četvoro uhapšeno, dok se jedna osoba nalazi na izdržavanju zatvorske kazne
9429 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Policija u Baru, Budvi i Nikšiću je, u koordinciji sa Sektorom kriminalističke policije, realizovala zajedničku akciju „Udica“ koja je usmjerena na otkrivanje i suzbijanje takozvane ulične prodaje droge na području Opštine Budva, saopšteno je iz Uprave policije.

Podnijete su krivične prijave protiv pet osoba: L.R. (33), A.A. (27), I.R. (38), G.I. (47) i P.P. (38), od kojih je njih četvoro uhapšeno, zbog sumnje da su počinili krivično djelo - neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

L.R. se, ističu iz policije, nalazi na izdržavanju zatvorske kazne u UIKS-u.

Tokom višemjesečne akcije, kako navode iz policije, procesuirano je 15 osoba zbog počinjenih krivičnih djela i prekršaja iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.

"Tokom rada na ovoj akciji policija je izvršila zaplijene opojnih droga na području Budve, a ukupno je zaplijenjeno oko 500 grama kokaina i manja količina heroina i marihuane", saopšteno je iz policije.

Bonus video: