Milošu Maroviću oduzet stan u Budvi

Kako je saopšteno iz Višeg suda, odbijen je zahtjev Specijalnog državnog tužilaštva kojim je traženo da se od Miloša Marovića, oduzme pravo svojine na pet nepokretnosti
10113 pregleda 10 komentar(a)
Miloš Marović, Foto: Arhiva Vijesti
Miloš Marović, Foto: Arhiva Vijesti

Viši sud u Podgorici od osuđenog Miloša Marovića trajno je oduzeo stan od 193 metra kvadrata u Budvi.

Kako je saopšteno iz Višeg suda, odbijen je zahtjev Specijalnog državnog tužilaštva kojim je traženo da se od Miloša Marovića, oduzme pravo svojine na pet nepokretnosti koje pripadaju katastarskom operatu Prijevor II, jer je tužilac u završnom izlaganju odustao od zahtjeva za trajno oduzimanje tih nepokretnosti.

"Odbijen je kao neosnovan zahtjev Specijalnog državnog tužilaštva kojim je traženo da se od trećeg lica M.P.T., oduzme pravo susvojine u obimu 1/3 na stambeno poslovnoj jedinici koja se nalazi u Tivtu, kao i zahtjev da se od trećeg lica P.I. oduzme pravo svojine na stambenoj jedinici površine 123m2 , poslovnom prostoru površine 40m2 i garažnom mjestu površine 18m2, koje pripadaju katastarskom operatu Budva". Protiv ovog rješenja može se izjaviti žalba Apelacionom sudu Crne Gore u roku od 15 dana od dana prijema prepisa rješenja ovog suda", saopšteno je iz Višeg suda.

Bonus video: