Tragedija kod Bijelog Polja

Jurišević ubijen tokom lova, uhapšen Drašković

Drašković je, sumnja se, ispalio više hitaca
38919 pregleda 5 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 09.12.2019. 08:16h

Bjelopoljac Milan Drašković (42) uhapšen je zbog sumnje da je juče oko 14 časova, tokom lova u šumi u tomaševskom zaseoku Glibavac, ubio Selimira Juriševića (43) iz naselja Lješnica.

Kako Vijesti nezvanično saznaju, nakon što je odstrijelio divlju svinju, Drašković je čuo šum u grmlju i pomislio da je u pitanju divljač i zapucao.

Drašković je, sumnja se, ispalio više hitaca kojim je usmrtio Juriševića.

Nakon uviđaja na licu mjesta, tijelo je po nalogu Tužilaštva upućeno na obdukciju, nakon čega će biti poznato da li se radilo o nehatu.

Drašković je uhapšen i kako je Vijestima saopšteno iz Uprave policije, u toku su policijsko-tužilačke radnje oko ispitivanja tog slučaja.

"Dežurna služba Centra bezbjednosti Bijelo Polje je danas oko 14,00 časova obaviještena od strane M.D. da je on upotrebom lovačke puške nanio povrede S.J. (43). S.J. je tom prilikom smrtno stradao. Policijskih službenici su zajedno sa nadležnim tužiocem izašli na lice mjesta i izvršili uviđaj, nakon čega je tužilac naložio da se tijelo uputi na obdukciju. M.D. je lišen slobode, a radi utvrđivanja činjenica i okolnosti pod kojima se ovaj događaj desio slijede dalje policijsko – tužilačke mjere i radnje", saopšteno je iz Uprave policije.