POLICIAJCI GA STIGLI KOD AUTOBUSKE STANICE

Napravio haos u Podgorici: Ukrao kamion, bježao policiji, oštetio auta, ograde, stubove

"Vijesti" saznaju da je Marković koji je napravio haos kamionom, taj teretnjak ukrao nedugo prije toga na Zlatici, dok je prevoznik A.H. iz Prijepolja izašao da kupi vodu
92439 pregleda 57 komentar(a)
Jedno od oštećenih auta, Foto: Privatna arhiva
Jedno od oštećenih auta, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 13.12.2019. 08:43h

Više automobila, ograda od kuća i stubova u podgoričkoj Staroj varoši oštetio je sinoć Podgoričanin Goran Marković bježeći ukradenim kamionom od policije.

Neki od automobila koji su mu se našli na putu potpuno su havarisani.

"Ovo su bile scene kao na filmovima, navodno je ukradenim kamionom bježao policiji, a jurilo ga je šest ili sedam patrola. Uletio je kamionom u Ulicu Mirka Vešovića, pa u Džan, gdje je i oštetio dosta automobila, a onda je ušao u usku uličicu kod Uprave carina, oštetio prolaz kroz novu zgradu i iza zgrade UC izletio iz kamiona i počeo da bježi. Jurila ga je policija i mi čiji automobili su oštećeni ili uništeni", kazao je "Vijestima" Podgoričanin, čiji "pasat" je u potpunosti havarisan u jurnjavi bjegunca sa kamionom.

On je ispričao da su policajci bjegunca stigli kod solitera nadomak Autobuske stanice.

"Nama su rekli da se vratimo kod oštećenih vozila", kazao je sagovornik "Vijesti"

"Vijesti" saznaju da je Podgoričanin koji je napravio haos kamionom, taj teretnjak ukrao nedugo prije toga na Zlatici, dok je prevoznik A.H. iz Prijepolja izašao da kupi vodu.

"Šokirani prevoznik utrčao je u taksi, pozvao policiju, a i sam jurio teretnjak koji mu je ukraden ispred nosa", rekao je sagovornik "Vijesti".

Galerija

Preporučujemo za Vas