DENDI ODREĐEN PRITVOR

Tivćanin osumnjičen da je izazvao saobraćajnu nesreću na Brajićima

Denda je saslušan u kotorskom Osnovnom sudu, nakon što mu je tamošnje tužilaštvo na teret stavilo krivično djelo teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja u vezi sa krivičnim djelom ugrožavanje bezbjednosti javnog saobraćaja
39437 pregleda 16 komentar(a)
Vatrogasci na mjestu nesreće, Foto: Privatna arhiva
Vatrogasci na mjestu nesreće, Foto: Privatna arhiva

Tivćaninu Savu Dendi određen je pritvor zbog sumnje da je prije tri dana u Brajićima izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su stradali Marko Lazarević (20) i Miljan Bobičić (19) i teško povrijeđene tri osobe.

Denda je saslušan u kotorskom Osnovnom sudu, nakon što mu je tamošnje tužilaštvo na teret stavilo krivično djelo teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja u vezi sa krivičnim djelom ugrožavanje bezbjednosti javnog saobraćaja.

Sudija za istragu Osnovnog suda u Kotoru, Špiro Pavićević kazao je "Vijestima" da je po predlogu tužioca saslušao Tivćanina, koji je upravljao jednim od dva vozila koja su učestvovala u udesu.

"Nakon saslušanja odredio sam mu pritvor zbog uticaja na svjedoke", kazao je Pavićević.

U saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Cetinje-Budva, u nedjelju su teško povrijeđeni i Jovan Boljević (20), Dragan Bulatović (20) i Ilija Jevrić (18) koji su bili sa stradalima u automobilu.

Izvor iz istrage kazao je juče da će se uzrok udesa znati kada se završe sva vještačenja.

Preporučujemo za Vas