U Nikšiću podnijete krivične prijave protiv dvije osobe: Osumnjičeni za pljačku kladionice i stana

"Nikšićka policija rasvijetlila je i dva krivična djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta"
5610 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Policija u Nikšiću rasvijetlila je dva krivična djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta.

Tom prilikom podnijeta je krivična prijava protiv S.Č. (25) zbog sumnje da je opljačkao kladionicu i odnio 420 eura.

Takođe, krivična prijava podnijeta je i protiv V.T. (22). On je osumnjičen da je iz jednog stana ukrao 41.000 eura.

"Nikšićka policija rasvijetlila je i dva krivična djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta. Naime, krivično djelo razbojništvo koje je izvršeno na štetu jedne sportske kladionice u Nikšiću, sumnja se, izvršio je S.Č. (25) uz prijetnju nožem, kojom prilikom je otuđio 420 eura", saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Zbog sumnje da je izvršio ovo krivično djelo, nadležni tužilac je naložio da mu se S.Č. sprovede na dalje postupanje i nadležnost, te da se nakon saslušanja protiv njega podnese krivična prijava u redovnom postupku.

"Drugo rasvijetljeno krivično djelo iz ove oblasti izvršeno je na štetu R.Đ. (41) iz Nikšića kome je iz stana otuđeno 41.000 eura. Sa događajem je upoznat nadležni tužilac koji je kvalifikovao krivično djelo kao tešku krađu. Preduzimajući intenzivne mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela, policija je identifikovala V.T. (22) iz Nikšića za kojeg se sumnja da je izvršilac", kazali su iz UP.

U vezi navedenog obaviješten je nadležni tužilac u Nikšiću koji naložio da se krivična prijava protiv V.T., zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa podnese u redovnom postupku.

Bonus video: