Policajci vrijeđani i napadnuti u Bijelom Polju, osumnjičeni uhapšen

"Grupa lica je na tgu, međusobnom svađom i fizičkim napadom narušavala javni red i mir. Njima je policija izdala upozorenje a zatim i naređenje da prekinu sa narušavanjem javnog reda i mira, međutim R.Ć. je nastavio da narušava javni red i mir i omalovažava policijske službenike vrijeđajući ih"
19192 pregleda 16 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Uprava policije
Ilustracija, Foto: Uprava policije

Policija je uhapsila R.Ć. (21) zbog sumnje da je počinio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, protiv R.Ć. će biti podnijet i zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka Sudu za prekršaje u Bijelom Polju zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

"Na glavnom gradskom trgu u Bijelom Polju je, 1. januara 2020. godine oko 2 časa, došlo je do narušavanja javnog reda i mira, vrijeđanja policijskih službenika i napada na jednog policijskog službenika. Grupa lica je na tgu, međusobnom svađom i fizičkim napadom narušavala javni red i mir. Njima je policija izdala upozorenje a zatim i naređenje da prekinu sa narušavanjem javnog reda i mira, međutim R.Ć. je nastavio da narušava javni red i mir i omalovažava policijske službenike vrijeđajući ih", saopšteno je iz policije.

Bonus video: