Ponovo gorjela vikendica Ranka Radulovića na Žabljaku

Pripadnici žabljačke Službe zaštite i spasavanja brzo reagovali i lokalizovali požar
24372 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pixabay, Pixabay, Pixabay
Ilustracija, Foto: Pixabay, Pixabay, Pixabay

Vikendica Nikšićanina Ranka Radulovića na Žabljaku ponovo je večeras gorjela u požaru, saznaju "Vijesti".

Prema nezvaničnim informacijama, u požaru nije pričinjena veća materijalna šteta, jer su pripadnici žabljačke Službe zaštite i spasavanja veoma brzo reagovali i lokalizovali požar.

Radulović je mjesecima u istražnom zatvoru, a Specijalno državno tužilaštvo sumnjiči ga da je jedan od organizatora višečlane kriminalne grupe, koja je pripremala likvidacije nekoliko policijskih funkcionera, glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića i više osoba iz kriminalnog miljea.

Vikendica Radulovića na Žabljaku gorjela je i početkom maja prošle godine, a pljevaljska policija je tada istraživala i ko je deset dana ranije “kresnuo šibicu” na njegov lovački dom u Bukovici.

Prema tadašnjim rezultatima istrage, trojica muškaraca prišla su u noći 1. maja bočnoj strani Radulovićeve drvene vikendice, u Njegoševoj ulici, polila zid benzinom i zapalila.

Iz Uprave policije “Vijestima” je tada nezvanično rečeno da je vatra zahvatila boce pur pjene koje su eksplodirale i probudile komšije, koje su pozvale vatrogasce.

Brzom intervencijom žabljačkih vatrogasaca tada je spriječeno da plamen proguta Radulovićevu kuću, na kojoj je pričinjena manja materijalna šteta.

Inspektorima koji su izašli na uviđaj prijavljeno je da su tri muškarca pobjegla kada se začula eksplozija.

Inspektori sa Žabljaka i iz Pljevalja utvrđivali su da li su za taj, i pokušaj paljenja Radulovićevog doma u Bukovici, odgovorne iste osobe, ali i da li sve to ima veze sa optužbama koje mu se stavljaju na teret.

Bonus video: