NIJE PODNIO KRIVIČNU PRIJAVU, NEĆE DA PREDA MEDICINSKU DOKUMENTACIJU

Peović se žalio da ga je policija tukla u Bijelom Polju, ali tužilaštvu neće da priča o tome

Osnovno državno tužilaštvo u Bijelom Polju je obaviješteno od strane Uprave policije CB Bijelo Polje da je pet službenika Protivterorističke jedinice(PTJ) sačinilo službenu zabilješku povodom ovog događaja.
1653 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pixabay
Ilustracija, Foto: Pixabay

Osnovno državno tužilaštvo u Bijelom Polju formiralo je predmet povodom tvrdnji Saše Peovića (41) da su ga pretukli pripadnici Protivterorističke jedinice (PTJ).

"Prilikom saslušanja u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju oštećeni je istakao da ne želi da daje bilo kakvo obavještenje vezano za predmetni događaj, te da nije podnio krivičnu prijavu protiv bilo kojeg lica, niti se ovim povodom obraćao policiji ili tužilaštvu. Oštećeni je, pored toga, istakao da posjeduje izvješaj ljekara iz Hitne medicinske pomoći(HMP), ali da taj dokument ne želi da priloži tužilaštvu", saopšteno je iz Osnovnog tužilaštva u Bijelom Polju.

Peović je za "Vijesti" kazao da ga je 30. janura u večernjim satima tuklo više od 10 pripadnika specijalne policije.

Iz ODT u Bijelom Polju navode da su obaviješteno od Uprave policije CB Bijelo Polje da je pet službenika Protivterorističke jedinice (PTJ) sačinilo službenu zabilješku povodom ovog događaja.

"Dežurni tužilac Osnovnog državnog tužilaštva u Bijelom Polju, donio je naredbu za izuzimanje video snimka, kao i naredbu sudskom vještaku iz oblasti sudske medicine koji će se na osnovu medicinske dokumentacije koja se nalazi u spisima predmeta izjasniti o težini i vrsti povreda koje je oštećeni zadobio, kao i načinu i mehanizmu njihovog nastajanja", saopšteno je iz ODT Bijelo Polje.