Osoba sa snimka pronađena i utvrđeno da nije povezava sa ubistvom Andrije Gazivode

„Iako su sve činjenice ukazivale na to da se lice sa snimka može povezati sa ubistvom A.G. neophodnim kriminalističkim provjerama utvrđeno je da ovo lice nije ni na jedan način povezano sa ovim teškim krivičnim djelom”
24234 pregleda 18 komentar(a)
Nije povezan sa ubistvom Andrije Gazivode, Foto: Uprava policije
Nije povezan sa ubistvom Andrije Gazivode, Foto: Uprava policije

Iz Uprave policije su se oglasili se povodom juče dostavljenih fotografija i snimaka medijima na kojoj je osoba za koju su tvrdili da se može povezati sa ubistvom Andrije Gazivode na Cetinju, da demantuju te tvrdnje.

„Iako su sve činjenice ukazivale na to da se lice sa snimka može povezati sa ubistvom A.G. neophodnim kriminalističkim provjerama utvrđeno je da ovo lice nije ni na jedan način povezano sa ovim teškim krivičnim djelom”, saopšteno je iz Uprave policije.

Oni su se zahvalili građanima koji su, kako tvrde, od momenta objavljivanja fotografije i snimka lica, policiji javljali korisne informacije, na osnovu kojih je policija identifikovala i prošala osumnjičenu osobu.

„Uprava policije se zahvaljuje građanima na informacijama i medijima na podršci, a kroz ovaj primjer je potvrđen značaj međusobne saradnje između građana, medija i policije, što je od velike važnosti u prevenciji i otkrivanju svih oblika kriminala. Policijsko – tužilčke aktivnosti na rasvijetljavanju ovog krivičnog djela se nastavljaju”, zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

Cetinjanin Andrija Gazivoda (30) ubijen je u pucnjavi 17. februara ispred teretane koja se nalazi u prostorijama Sportskog centra "Lovćen" u prijestonici.

Iz Uprave policije su Vijestima saopštili da je u tridesetogodišnjaka ispaljeno više hitaca iz vatrenog oružja.

Bonus video: