Krivična prijava protiv Pljevljanke: Policija je zatekla kako sjedi sa gostom u lokalu

Iz Centra bezbjednosti Pljevlja poručuju da će u sklopu svojih aktivnosti vršiti i obilazak lica kojima je od strane nadležnih službi naloženo da se nalaze u izolaciji
14183 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Policija u Pljevljima podnijela je Osnovnom državnom tužiocu u tom gradu krivičnu prijavu protiv M.T.(59) iz Pljevalja, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršila krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

M.T. je policija u Ulici Sutjeska zatekla kako sjedi sa gostom u lokalu čiji je ona vlasnik.

"Dana 16.3.2020.godine oko 21 čas prijavljena je u svojstvu vlasnika kafane koja se nalazi u ulici Sutjeska u Pljevljima, zatečena od strane policijskih službenika koji su obavljali patrolnu djelatnost kako sjedi za stolom sa gostom lokala, dok su se na stolu nalazila alkoholna pića – pivo i rakija, ne poštujući naredbu za preduzimanje privremenih mjera za sprečavanje unošenja u zemlju, i sprečavanje prenošenja novog korona virusa", navodi se u saopštenju policije koje je potpisao načelnik Dragan Slavulj.

Iz Centra bezbjednosti Pljevlja poručuju da će u sklopu svojih aktivnosti vršiti i obilazak lica kojima je od strane nadležnih službi naloženo da se nalaze u izolaciji.

"Protiv lica koja se ne zateknu na prijavljenoj adresi u momentu kontrole preduzimaćemo zakonom propisane mjere. Apelujemo na građane koji se zadržavaju u redovima ispred prodavnica ili drugih objekata da poštuju socijalnu distancu i održavaju potreban razmak”, navodi se u saopštenju CB Pljevlja.

Bonus video: