Plav: Prekršio mjeru samoizolacije, pa verbalno i fizički napao sugrađanina?

Sumnja se da je M.Lj. (20) staklenom flašom nanio laku tjelesnu povredu D.J. (21)
16393 pregleda 7 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Uprava policije
Ilustracija, Foto: Uprava policije

Plavljanina M. Lj. (20) policija sprovodi u karantin, nakon što je prethodno prekršio mjeru samoizolacije, a potom verbalno i fizički napao sugrađanina D.J. (21).

Iz Uprave policije saopštili su da je M. Lj. sinoć oko 2.30 časova napustio kuću u kojoj je bio dužan da boravi od kada je doputovao iz Njemačke, a potom u porodičnoj kući S.Š. u Plavu verbalnim i fizičkim konfliktom sa D.J. narušio javni red i mir.

"Sumnja se da je M.Lj. staklenom flašom nanio laku tjelesnu povredu oštećenom D.J. Za M.Lj. je od strane Uprave za inspekcijske poslove donijeto rješenje o samoizolaciji utrajanju od 14 dana kada je doputovao u Crnu Goru iz SR Njemačke. Ovo lice je postupilo suprotno naredbi Ministarstva zdravlja za preduzimanje privremenih mjera za sprečavanje i unošenja u zemlju, suzbijanje i sprječavanje korona virusa".

Protiv M.Lj. biće podnijeta krivična prijava zbog krivičnog djela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

"Nadležni Zdravstveno – sanitarni inspektor je donio za ovo lice rješenje o karantinu i trenutno se sprovodi na lokaciju predviđenu za karantin", saopšteno je iz UP.

Bonus video: