Hapšenja u Podgorici u Ulcinju zbog nasilničkog ponašanja i kršenja mjera

Ove osobe su, kako se navodi u saopštenju, u selu Kržanja ušli u prodavnicu i fizički napali valsnika i još jednu osobu koja se tu nalazila, te im nanijeli vidne povrede
4543 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock

Policija u Podgorici je uhapsila pet osoba koja su kršila više mjera za suzbijanje širenja koronavirusa i pri tom počinila i krivično djelo nasilničko ponašanje, saopšteno je iz Uprave policije.

"Uhapšeni su S.M. (27), D.M. (25), I.G. (25), P.P. (27) i V.U. (22) zbog sumnje da su izvršili krivična djela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti i nasilničko ponašanje", saopštenpo je iz UP.

Ove osobe su, kako se navodi u saopštenju, u selu Kržanja ušli u prodavnicu i fizički napali valsnika i još jedno lice koje se tu nalazilo, te im nanijeli vidne povrede.

"Osim toga oni su lomili inventar ove prodavnice. Policija je po saznanju za ovaj događaja locirala i lišila slobode svih pet lica", navodi se u saopštenju.

Ulcinjska policija je, kako saopštavaju, juče tokom dana podnijela krivične prijave protiv tri osobe , od kojih su dvije bezbjednosno interesantne, zbog krivičnog djela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

"Policija je lišila slobode bezbjednosno interesantna lica N.S. (29) i M.S. (26) koji su prekršili mjeru zabrane prisustva i okupljanja na javnom mjestu više od jednog lica", navodi se u saopštenju.

"Zbog okupljanja u objektu stanovanja osoba koje nisu članovi istog kućnog domaćinstva krivična prijava je podnijeta protiv K.A. (19). On je zatečen sa još četiri lica u jednoj kućici na Adi Bojani", zaključeno je u saopštenju UP..

Bonus video: