Čolević osumnjičen za pokušaj ubistva Aleksandra i Tomislava Šćepanovića

"Za osumnjičenim se intenzivno traga", kazali su iz Uprave policije
11752 pregleda 0 komentar(a)
Uviđaj nakon ranjavanja Šćepanovića, Foto: Savo Prelević
Uviđaj nakon ranjavanja Šćepanovića, Foto: Savo Prelević

Podgoričanin Branislav Čolević (40) iz Podgorice osumnjičen je da je 20. aprila ove godine pokušao da ubije Aleksandra Šćepanovića (53) i Tomislava Šćepanovića (21).

"Policija je u Podgorici, sprovodeći operativne i istražne aktivnosti, identifikovala izvršioca teškog krivičnog djela počinjenog 20. aprila 2020. godine na štetu A.Š. (53) i T.Š. (21). Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su došli do saznanja koja ukazuju na sumnju da je izvršilac ovog teškog krivičnog djela B.Č. (40) iz Podgorice, kao i to da je prilikom izvršenja krivičnog djela osumnjičeni koristio putničko motorno vozilo marke “VW Golf VII”, podgoričkih registarskih oznaka", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Sumnja se da je 20. aprila, u Ulici II crnogorskog bataljona u Podgorici, Čolević upotrebom vatrenog oružja iz vozila nanio teške tjelesne povrede Aleksandru Šćepanoviću, sa kojim je u vozilu bio Tomislav Šćepanović, a koji tom prilikom nije povrijeđen.

"Protiv B.Č. je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teško ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Za osumnjičenim se intenzivno traga", kazali su iz Uprave policije.

Bonus video: