DF: Zakucan i posljednji ekser u sanduk crnogorske Prekookenaske plovidbe

"Da kojim slučajem imamo VDT-a i SDT- a pozvali bi ih da istraže i procesuiraju još jednu koakinsku aferu, a pošto ih nemamo, uvjereni smo da njemačko tužilaštvo neće ni sa kim sklapati sporazum o krivici", navodi se u saopštenju
7940 pregleda 10 komentar(a)
Ilustracija
Ilustracija

Demokratski front tvrdi da je zapljenom pola tone kokaina na brodu "Budva" "zakucan i posljednji ekser u mrtvački sanduk crnogorske Prekookenaske plovidbe".

"Posebno je iritirajuće saopštenje Uprave policije da su i oni učestvovali u akciji, iako je brod “Budva” pod crnogorskom zastavom isplovio iz Kazablanke u Maroku i uputio se ka luci Hamburg u Njemačkoj. Izgleda da su u Upravi policije požurili da nam uhvate “muštuluk” kako je brod u vlasništvu Barske plovidbe sa crnogorskom posadom i pod crnogorskom zastavom zaplijenjen sa pola tona kokaina samo zahvaljujući izuzetnim naporima i samopregalaštvu Zorana Lazovića i Duška Golubovića", navodi se u saopštenju DF-a.

U saopštenju se između ostalog navodi i da sve brodove u vlasništvu Crne Gore trebalo prodati "kako se ne bi nanosila šteta časnim crnogorskim pomorcima koje više nijedna brodska kompanija ne želi da zaposli, jer ih povezuju sa kriminalnim radnjama režima".

"A da kojim slučajem imamo VDT-a i SDT- a pozvali bi ih da istraže i procesuiraju još jednu koakinsku aferu, a pošto ih nemamo, uvjereni smo da njemačko tužilaštvo neće ni sa kim sklapati sporazum o krivici", navodi se u saopštenju.

Bonus video: