KORISTIO NIK LANG

Identifikovan osumnjičeni za postavljanje uvrjedljivog i prijetećeg komentara

Dalibora Lazovića identifikovali službenici Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije
6520 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock

Četrdesetogodišnji Dalibor Lazović autor je uvrjedljivog i prijetećeg komentara napisanog ispod teksta “Lavrov udario po Đukanoviću: Milo je pod teretom šverca cigareta, okrenuo se protiv Rusije, sa njim se lako manipuliše!“ koji je objavio portal Borba.

To su saopštili iz Uprave policije, objašnjavajući da su Lazovića identifikovali službenici Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije:

"O svim preduzetim radnjama je obavješten nadležni državni tužilac kojem su dostavljeni spisi predmeta", piše u saopštenju.

Objasnili su da je Lazović, pod nikom Lang, obavio komentar uvredljive prirode – na vjerskoj osnovi, koji je bio i prijeteće prirode.

"Preduzimajući mjere i radnje tokom policijsko - tužilačkih aktivnosti pristupilo se identifikaciji lica koje je objavilo sporni komentar. Policijski službenici su izvršili pretres stana i drugih prostorija, kao i elektronskih uređaja koje koristi lice Dalibor Lazović (40). Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da je D.L. obajavio taj komentar 28. aprila 2020. godine. U odnosu na sve preduzete mjere i radnje, u Sektoru za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije formiran je predmet čiji su spisi sa prikupljenim dokazima dostavljeni državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilšatvu u Podgorici na izjašnjenje, nakon čega slijedi procesuiranje", piše u saopštenju.

Preporučujemo za Vas