Uhapšeni osumnjičeni za krađe u Baru, Podgorici i Danilovgradu

"Sumnja se da su B.D. i M.K. izvršili tri teške krađe na štetu više lica od kojih su iz putničkih motornih vozila otuđili novac, mašinu za pranje vozila, kao i više komada alata.Ova dva lica su, kako se sumnja, pomenute krađe izvršili za vrijeme trajanja zabrane izlaska iz objekta stanovanja, te su protiv njih podnijete i krivične prijave zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti", navodi se u saopštenju UP
4869 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock

Barska policija je uhapsila je A.Š.M. (38) zbog sumnje da je izvršio čak devet krađa.

"Sumnja se da je A.Š.M. od početka aprila izvršio devet krađa na štetu više lica kojom prilikom je obijao stambene objekte i putnička motorna vozila odakle je otuđivao dragocjenosti, mobilne telefone i novac.Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Osim toga, zbog sumnje da su izvršili tri krivična djela teške krađe i dva krivična djela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti, u Podgorici su uhapšeni B.D. (24) i M.K. (34).

"Sumnja se da su B.D. i M.K. izvršili tri teške krađe na štetu više lica od kojih su iz putničkih motornih vozila otuđili novac, mašinu za pranje vozila, kao i više komada alata.Ova dva lica su, kako se sumnja, pomenute krađe izvršili za vrijeme trajanja zabrane izlaska iz objekta stanovanja, te su protiv njih podnijete i krivične prijave zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti", navodi se u saopštenju UP.

Takođe, podgorička policija je podnijela krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv S.D. (22) iz Danilovgrada zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa.

Bonus video: