Nikšić: Uhapšen osumnjičeni za tešku krađu, podnijete krivične prijave zbog povrede pečata i znaka i šverca cigareta

Nikšićanin S.K. (27) uhapšen zbog sumnje da je ukrao novčanik sa novcem i dokumentima od V.Š. Protiv protiv R.D. (41) podnijeta prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo skidanje i povreda službenog pečata i znaka, a protiv R.Đ. (41) iz Nikšića zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena trgovina
4429 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock

Policija je uhapsila Nikšićanina S.K. (27) zbog sumnje da je ukrao novčanik sa novcem i dokumentima od V.Š. koja se kretala ulicom V Proleterske u Nikšiću.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, nadležni državni tužilac u Nikšiću događaj je kvalifikovao kao krivično djelo teška krađa.

"Donijeto je rješenje o zadržavanju osumnjičenog koji je u zakonskom roku priveden sudiji za istragu Osnovnog suda u Nikšiću koji mu je odredio pritvor", saopšteno je iz policije.

Nikšićka policija je podnijela krivičnu prijavu i protiv R.D. (41) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo skidanje i povreda službenog pečata i znaka.

"Sumnja se da je R.D. ovo krivično djelo izvršio na način što je skinuo službeni pečat koji su službenici Poreske uprave područne jedinice Nikšić 10. februara 2020. godine stavili na ulazna vrata jednog ugostiteljskog objekta u Nikšiću".

Policija je, kako je saopšteno, podnijela krivična prijava i protiv R.Đ. (41) iz Nikšića zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena trgovina.

"Sumnja se da je R.Đ. pribavio 20 boksova različitih vrsta cigareta bez akciznih markica, koje je planirao da dalje preproda, u cilju pribavljanja protivpravne imovinske koristi", saopšteno je iz Uprave policije

Bonus video: