određen pritvor do 30 dana

Uhapšen Miodrag Šaković, policija u kući pronašla šok bombu

Šaković je otac Milića - Minje i Marka Šakovića, koje policija označava članovima podgoričkog ogranka škaljarskog kriminalnog klana

23381 pregleda 27 reakcija 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 31.05.2020. 17:44h

Podgoričanin Miodrag Šaković (66) uhapšen je prije tri dana, nakon što je policija u njegovoj kući pronašla šok bombu, saopšteno je "Vijestima" iz Uprave policije.

Šakoviću, kog policija označava bezbjednosno interesantnom osobom, prvobitno je određeno tužilačko zadržavanje, nakon čega mu je sudija za istragu odredio pritvor do 30 dana.

Šaković je otac Milića - Minje i Marka Šakovića, koje policija označava članovima podgoričkog ogranka škaljarskog kriminalnog klana.

Istog dana kada je policija pretresla kuću najstarijeg Šakovića, inspektori su oružje tražili i u kući njegovog sina Milića.

Taj visokopozicionirani član škaljarskog klana nakon skoro tročasovnog saslušanja pušten je iz Centra bezbjednosti Podgorica.

Za njegovim bratom Markom policija mjesecima traga zbog sumnje da je sa suprugom Natašom i njenim rođakom Markom Filmanovićem... koja je kriminalnim grupama u Njemačkoj, Albaniji i Crnoj Gori nabavljala oružje za likvidacije.

Preporučujemo za Vas