vraćena u bolnicu

Bez pritvora osumnjičenoj za izazivanje nesreće u Cerovu

U saobraćajnoj nesreći su život izgubile dvije osobe - Jelica Jovović iz Danilovgrada i Marina Vuletić iz Nikšića

30123 pregleda 296 reakcija 10 komentar(a)
Advokat Srđan Lješković, Foto: Svetlana Mandić
Advokat Srđan Lješković, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 02.06.2020. 12:33h

Sudija Osnovnog suda u Nikšiću, Vukota Vujačić, nije odredio pritvor Budvanki T.D, osumnjičenoj da je izazvala saobraćajnu nesreću u kojoj su život izgubile Jelica Jovović iz Danilovgrada i Marina Vuletić iz Nikšića. 

U nesreći je povrijeđeno i 26 osoba, 19 je prošlo sa lakšim povredama, a sedam je zadržano na bolničkom liječenju.

Njen advokat Srđan Lješković kazao je da je T.D. vraćena u nikšićku bolnicu.

“Želimo da Bog podari snage i utjehe porodicama nastradalih, povrijeđenima da se što prije oporave, a jednoga dana, ako budu mogli, i jedni i drugi da oproste. Tužilac ima pravo na žalbu na rješenje sudije. Šta će odlučiti Vijeće ovoga suda vidjećemo“, kazao je Lješković.

T. D. je uhapšena nakon udesa u kome je došlo do sudara sudara minibusa i automobila u mjestu Cerovo, nadomak Bogetića. Budvanka je upravljala automobilom. Među povrijeđenima je i devetogodišnja kćerka uhapšene T.D. koja je operisana, a zbog povreda bubrega operisan je i jedan putnik iz minibusa.

„Svi povrijeđeni su stabilnog stanja. Dobro se oporavljaju, a dobro ide i postoperativni oporavak dvoje operisanih putnika“, kazao je „Vijestima“ direktor Opšte bolnice u Nikšiću, dr Ilija Ašanin.

U pomenutoj bolnici smješteno je šestoro povrijeđenih, dok se vozač minibusa "Glušica" R. T. nalazi u podgoričkom Kliničkom centaru, na odjeljenju ortopedije.

Preporučujemo za Vas