O optužnici za ubistvo policajca 12. juna

Prema navodima naredbe za istragu, majka Nure i stariji sin Lulzim umišljajno su podstrekli sina i brata Luana Hasanaja da sa zadnjeg sjedišta policijskog vozila ,,dacia duster“ ispali hitac u policajce Lekovića i Aleksandra Kilibardu kako bi izbjegli ispitivanje u policiji kojim bi se otkrio njihov nelegalan ulazak u Crnu Goru kao i njihova kriminalna prošlost

2306 pregleda 1 komentar(a)
Uviđaj na mjestu gdje je Leković ubijen, Foto: Banjo Simić/Facebook
Uviđaj na mjestu gdje je Leković ubijen, Foto: Banjo Simić/Facebook
Ažurirano: 08.06.2020. 13:58h

Ročište na kojoj će raspravljati o opravdanosti i zakonitosti podignute optužnice protiv albanskih državljana Luana Hasanaja (43), njegovog brata Lulzima (49) i majke Nure (67) zbog teškog ubistva policajca Milutina Lekovića zakazana je za 12. jun u podgoričkom Višem sudu.

Okrivljeni Luan Hasanaj je prema navodima optužnice 15. decembra 2019. godine ubio policajca Lekovića dok je obaljao službenu dužnost.

Prema navodima naredbe za istragu, majka Nure i stariji sin Lulzim umišljajno su podstrekli sina i brata Luana Hasanaja da sa zadnjeg sjedišta policijskog vozila ,,dacia duster“ ispali hitac u policajce Lekovića i Aleksandra Kilibardu kako bi izbjegli ispitivanje u policiji kojim bi se otkrio njihov nelegalan ulazak u Crnu Goru kao i njihova kriminalna prošlost.

Leković i Kilibarda su tog dana priveli Luana, Lulzima i Nure Hasanaj jer kod sebe nijesu imali lična dokumenta.

Bonus video: