Kupuje vrijeme da opet pobjegne

Đukić je prije dva dana podnio prijavu protiv Radončića, tvrdeći da mu je ovaj prijetio i da ga je vrijeđao

21930 pregleda 68 reakcija 7 komentar(a)
Radončić nosi pištolj: Đukić, Foto: Dogodeksi.com
Radončić nosi pištolj: Đukić, Foto: Dogodeksi.com

Nebuloza je to što je Šemsudin Šeki Radončić tražio je da policija pregleda snimke sa nadzornih kamera Osnovnog suda, jer se na taj način ne može čuti da mi je prijetio i vrijeđao me. To je uradio kako bi dobio na vremenu da još jednom pobjegne iz Crne Gore, kazao je novinar Miško Đukić.

“Kako se na snimcima kamera može čuti šta je on rekao? Zapravo, on dobija na vremenu da napusti Crnu Goru još jedan put, jer već četiri godine protiv njega vodim spor zbog laži koje je napisao u Sarajevu i Podgorici, ali policija i sud nikako ‘ne mogu’ da ga nađu, govore mi da ne postoji, da nema prebivalište u Podgorici i onda ga ja nađem na pješačkom mostu sa Darkom Šukovićem”, kazao je Đukić juče “Vijestima”.

Đukić je prije dva dana podnio prijavu protiv Radončića, tvrdeći da mu je ovaj prijetio i da ga je vrijeđao.

Radončić je to demantovao i objasnio da ga je podnosilac prijave “pratio i stalno nešto dovikivao”...

Đukić tvrdi da mu je iz “Antene M” nezvanično rečeno da ga je novinar Radončić u izjavi lažno optužio da mu je prije dva dana prijetio da će ga zgaziti automobilom na pješačkom prelazu.

“Sreo sam ga na pješačkom mostu, a on izmišlja prijetnje gaženjem automobilom. Slagao je i da me Miško Perović poslao da ga zbunim prije suđenja, a najbolje sam sebe demantuje govoreći da sam bio neugledno obučen u raspaloj trenerci. Da sam znao da će biti u sudu, obukao bih se prikladno. Samo sam otišao za njim u sud kad je rekao gdje ide, da tražim da ga uhapse. Sad će opet da pobjegne, a kada ga tužim zbog izjave koju je dao ‘Vijestima’, opet ga neće biti, i opet će doći samo kad mu Udba da zeleno svjetlo da opet napada ‘Monitor’, ‘Vijesti’...I pojaviće se opet sa Šukovićem i Draškom Đuranovićem, a ja se moram braniti od njega kad ga vidim, jer nosi pištolj i to ‘38 specijal’ koji je zadužio od Udbe”, kazao je Đukić.

Rekao je da Radončić “po direktivama Udbe vrijeđa novinare na najprimitivniji način”...

Bonus video: