Uprava policije: Uhapšen sveštenik, odbio alkotest, udario policajca...

Protiv Ž.V. je nadležnom tužiocu podnijeta i krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo sprečavanje službenog lica u vršenju sluzbene radnje u pokušaju kao i prekršajna prijava zbog počinjenog prekršaja iz člana 11 Zakona o javnom redu i miru.

44861 pregleda 638 reakcija 72 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Policija u Herceg Novom uhapsila je sveštenika Ž.V. zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima, saopšteno je iz Uprave policije.

"U mjestu Zelenika policija je sinoć oko 23,30 časova, prilikom redovne saobraćajne kontrole kontrolisala vozilo kojim je upravljao Ž.V. Lice je odbilo da se podvrgne alkotestiranju i prilikom preduzimanja službene radnje on je omalovažavao policijske službenike, uputivši im više uvrjedljivih riječi.Ovo lice je osim toga odbilo da postupi po naređenju policijskog službenika i da uđe u službeno vozilo, nakon čega je zadao udarac policijskom službeniku u predjelu grudi, a prema njemu su upotrijebljena sredstva prinude i Ž.V. je doveden u službene prostorije Centra bezbjednosti", kazali su iz Uprava policije.

U saopštenju se navodi da je protiv Ž.V. nadležnom tužiocu podnijeta i krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo sprečavanje službenog lica u vršenju sluzbene radnje u pokušaju kao i prekršajna prijava zbog počinjenog prekršaja iz člana 11 Zakona o javnom redu i miru.

Bonus video: