Ivanović: Nisam učestvovao u neredima, policija mi podmeće

"Meni je, kao i svim građanima zagarantovana sloboda kretanja i iskoristio sam je da budem, ne više od sat vremena, u Budvi jer mi tu žive rođaci", naveo je Ivanović u reagovanju

28506 pregleda 28 reakcija 15 komentar(a)
Danas u Budvi, Foto: Vuk Lajović
Danas u Budvi, Foto: Vuk Lajović

Podgoričanin Aleksandar Čaka Ivanović saopštio je da mu policija, koja ga je "jednom zamalo ubila", sada podmeće da je danas učestvovao u neredima u Budvi.

Iz Uprave policije je večeras saopšteno da se oko 200 građana iz ostalih gradova Crne Gore okupilo danas u Budvi "a koji su predvođeni bezbjednosno interesantnim licima i članovima navijačkih grupa među kojima su članovi navijačke grupe "Varvari" koje je predvodilo osuđivano lice A.I."

Reagujući na policijsko saopštenje, kazao je da oštro demantuje da je učestvovao u bilo kakvim neredima.

"A pogotovo da sam to radio u sklopu navijačke grupe Varvari, koja je bila i ostala van politike i bilo kakvih dnevnopolitičkih previranja. Meni je, kao i svim građanima zagarantovana sloboda kretanja i iskoristio sam je da budem, ne više od sat vremena, u Budvi jer mi tu žive rođaci. Niti sam učestvovao u neredima, niti mi pada na pamet da to radim, jer je dobro poznat odnos crnogorske policije prema meni. Ista ta policija koja u saopštenjima iznosi neistine, jednom me je umalo ubila i danas pokušava da to zataška preko tužilaštva", kazao je Ivanović.

On je zamolio javnost da ne nasijeda na fabrikovana saopštenja.

Tražio je i da mu se, kao i svima, omogući miran život.

"I da mi policija lažima ne crta metu, iako znam da to rade svima koji misle drugačije od aktuelnog režima".

Bonus video: