Podgorica: Policija rasvijetlila pet krađa, uhapšene dvije osobe

"Sumnja se da je E.R. iskoristio alkoholisano stanje u kojem se nalazio oštećeni, otvorio njegovu torbicu odakle je otuđio novac i dva mobilna telefona, a što je dokumentovano na izuzetom video nadzoru sa neposrednog lica mjesta"

5192 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Policija je u Podgorici rasvijetlila pet krivičnih djela krađa koja su počinjena na štetu više fizičkih lica iz ovog grada.

Tom prilikom uhapšeni su B.H (20) i E.R. (22) iz Podgorice.

"Slobode je lišen B.H. (20) iz Podgorice koji je, kako se sumnja, u periodu od marta do jula 2020. godine na više lokacija u Glavnom gradu počinio četiri krađe na način što je otuđivao bicikla iz ulaza stambenih zgrada i dvorišta porodičnih kuća, te i na način što je iz jednog motornog vozila otuđio dijelove za vozilo. Osumnjičeni B.H. priveden je uz krivičnu prijavu nadležnom državnom tužiocu u Podgorici", saopšteno je iz Uprave policije.

Osim toga, podgorički policajci rasvijetlili su krivično djelo krađe koje je izvršeno šestog jula ove godine.

"Zbog sumnje da je izvršio to krivično djelo slobode je lišen E.R. (22) iz Podgorice. Sumnja se da je E.R. iskoristio alkoholisano stanje u kojem se nalazio oštećeni, otvorio njegovu torbicu odakle je otuđio novac i dva mobilna telefona, a što je dokumentovano na izuzetom video nadzoru sa neposrednog lica mjesta. Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom državnom tužiocu", zaključeno je iz Uprave policije.