PODNIJETO KRIVIČNE PRIJAVE I ZAHTJEV ZA POKRETANJE PREKRŠAJNOG POSTUPKA

Bijelo Polje: Tri osobe osumnjičene za teške krađe, kod jedne osobe pronađen kokain

"Kriminalistička obrada koju je policija sprovela ukazala je na sumnju da je L.R. samostalno izvršio krivična djela krađa na štetu dva ugostiteljska objekta i jednog auto centra. Sumnja se da je I.C. izvršio krivično djelo teška krađa, kao i krivično djelo teška krađa u saučesništvu sa L.R., a na štetu jednog ugostiteljskog objekta", navodi se u saopštenju

6448 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Bjelopoljska policija podnijela je šest krivičnih prijava protiv tri osobe zbog šest teških krađa.

Iz Uprave policije je saopšteno da se sumnja da su L.R. (16), I.C. (21) i S.D. (40) od početka godine, koristeći podesna sredstva vršili provale u više ugostiteljskih objekata, jedan auto centar i jedan hotel i ukrali lap top, dva tableta, mobilni telefon, kao i novac iz više aparata za klađenje.

"Kriminalistička obrada koju je policija sprovela ukazala je na sumnju da je L.R. samostalno izvršio krivična djela krađa na štetu dva ugostiteljska objekta i jednog auto centra. Sumnja se da je I.C. izvršio krivično djelo teška krađa, kao i krivično djelo teška krađa u saučesništvu sa L.R., a na štetu jednog ugostiteljskog objekta", navodi se u saopštenju.

Iz Uprave policije su dodali da se kriminalističkom obradom došlo do sumnje da je S.D. (40) izvršio krivično djelo teška krađa u saučesništvu sa L.R. na štetu jednog hotela.

"Osim toga, bjelopoljska policija je sprovodeći aktivnosti na suzbijanju tzv. ulične prodaje narkotika kontrolisala putničko motorno vozilo u kojem se na mjestu suvozača nalazio V.O. Kod njega su pronađena dva pvc pakovanja sa manjom količinom opojne droge kokain. Protiv ovog lica je podnijet zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga", zaključuje se u saopštenju Uprave policije.