U Nikšiću sjutra Dan žalosti zbog tragične smrti mladića

"Dan žalosti obilježava se isticanjem zastave na pola koplja na zgradi Opštine Nikšić, javnim preduzećima, javnim ustanovama čiji je osnivač Opština, objektima mjesnih zajednica i drugih ustanova na području opštine Nikšić. Elektronski i drugi mediji dužni su da svoje programe i sadržaje prilagode Danu žalosti", navodi se u saopštenju Opštine Nikšić

27650 pregleda 20 reakcija 18 komentar(a)
Nikšić, ilustracija, Foto: Luka Zeković
Nikšić, ilustracija, Foto: Luka Zeković

Zbog tragične smrti dvojice osamnaestogodišnjaka, Andrije Vickovića i Danila Delibašića, koji su sinoć poginuli u saobraćajnoj nesreći, sjutra će u Nikšiću biti Dan žalosti.

"Dan žalosti obilježava se isticanjem zastave na pola koplja na zgradi Opštine Nikšić, javnim preduzećima, javnim ustanovama čiji je osnivač Opština, objektima mjesnih zajednica i drugih ustanova na području opštine Nikšić. Elektronski i drugi mediji dužni su da svoje programe i sadržaje prilagode Danu žalosti. Takođe, zabranjeno je emitovanje muzike, odnosno održavanje programa zabavnog karaktera na javnim mjestima", navodi se u saopštenju Opštine Nikšić.

Vicković i Delibašić izgubili su život u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 19:30 časova dogodila na magistralnom putu Nikšić-Podgorica, kod benzinske pumpe Pigopetrol, u mjestu Brlja.

Opel u kojem su se nalazili mladići udario je u šleper koji se u tom trenutku uključivao u saobraćaj sa pumpe.

Oni su na licu mjestu stradali, dok je Nikola Delibašić, koji takođe ima 18 godina, sa teškim povredama prevezen u Klinički centar Crne Gore.

Bonus video: