UP: Rasvijetljeno šest krađa u Podgorici, tri osobe uhapšene

"Osim toga, podgorička policija je podnijela krivičnu prijavu protiv A.N. (53) iz Bijelog Polja zbog sumnje da je izvršila krivično djelo krađa na štetu jednog fizičkog lica od kojeg je iz porodične kuće otuđila novac, saopšteno je iz UP

4820 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Podgorička policija je uhapsila je tri osobe zbog pet krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta, dok je protiv jedne osobe podnijeta krivična prijava u redovnom postupku.

"Sumnja se da je E.Ć (21) iz Podgorice izvršio dva krivična djela teška krađa na štetu dva maloprodajna objekta iz kojih je otuđio određenu količinu novca. Nadalje se sumnja da je M.P. (30) iz Podgorice izvršio dva krivična djela teška krađa otuđivši određenu količinu novca i lična dokumenta iz prostorije jednog fitnes centra. Krivično djelo krađa na štetu Uprave za nekretnine je, kako se sumnja, izvršio S.C. (37) iz Podgorice koji je iz podzemne garaže objekta koji koristi ova uprava otuđio protivpožarne aparate", saopšteno je iz Uprave policij.

Ove tri osobe uhapšene su zbog sumnje da su izvršili navedena krivična djela i privedeni su nadležnom državnom tužilaštvu.

"Osim toga, podgorička policija je podnijela krivičnu prijavu protiv A.N. (53) iz Bijelog Polja zbog sumnje da je izvršila krivično djelo krađa na štetu jednog fizičkog lica od kojeg je iz porodične kuće otuđila novac, saopšteno je iz UP.

Bonus video: