Herceg Novi: Uhapšena jedna osoba, pronađeno 16,5 kilograma marihuane i 20 grama kokaina

Droge i drugi predmeti su fotografisani i izuzeti sa lica mjesta i upućeni su na vještačenje u Forenzički centar

10731 pregleda 7 komentar(a)
Pronađena marihuana i kokain, Foto: Uprava policije
Pronađena marihuana i kokain, Foto: Uprava policije

Hercegnovska policija je uhapsila jednu osobu i zaplijenila 16,5 kilograma marihuane i oko 21 gram kokaina.tokom sprovedene akcije u cilju sprečavanja distribucije narkotika na području Herceg Novog.

"Uhapšen je N.N. (33) iz Herceg Novog kojem se na teret stavlja krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i on je sprovden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici", navodi se u saopštenju Uprave policije

Dodaje se da je policija u Igalu izvršila kontrolu N.N. kada je u njegovom kombi vozilu pronađeno 30 pakovanja sa sadržajem marihuane težine oko 16,5 kilograma i pakovanje sa sadržajem kokaina težine oko 21 gram.

Pronađena marihuana i kokain
Pronađena marihuana i kokainfoto: Uprava policije

"Pronađeni su i predmeti koji upućuju na sumnju da se N.N. bavi uličnom distribucijom narkotika i to dvije vage za precizno mjerenje, tri mjerača doza za pakovanje kokaina, metalna presa za pakovanje marihuane, aparat za vakumiranje i drugi predmeta koji ukazuju da su korišćeni za prepakivanje, mjerenje i distribuciju narkotika", saopštili su iz Uprave policije.

Droge i drugi predmeti su fotografisani i izuzeti sa lica mjesta i upućeni su na vještačenje u Forenzički centar.

Pronađen heroin
Pronađen heroinfoto: Uprava policije

Bonus video: