Ulcinj: Prazno vozilo sletjelo na plažu i teško povrijedilo kupača

Anton Bojović (22) je sa teškim povredama lobanje i kičme i prelomom rebra, hitno prebačen u KBC u Podgorici gdje je hospitalizovan na odjeljenju intenzivne njege i prema saznanjima "Vijesti", životno je ugrožen

50378 pregleda 791 reakcija 33 komentar(a)
Vozilo završilo u moru, Foto: Privatna arhiva
Vozilo završilo u moru, Foto: Privatna arhiva

Anton Bojović (22) iz Tuzi teško je povrijeđen u nedjelju popodne na plaži Rakita blizu Kruča kod Ulcinja kada je na njega pod još uvijek nerasvijtljenim oklnostima, naletio prazan automobil "golf II" ulcinjskih registarskih oznaka.

Bojović je sa teškim povredama lobanje i kičme i prelomom rebra, hitno prebačen u KBC u Podgorici gdje je hospitalizovan na odjeljenju intenzivne njege i prema saznanjima "Vijesti", životno je ugrožen.

Nesvakidašnja nezgoda dogodila se slučajno, kada je Ulcinjanin Ljuljzim Suljović (29), koji je upravljao "golfom", upaljeno vozilo ostavio na parkingu ispred obližnjeg restorana sa namjerom da kupi hladno piće.

Kako saznajemo, Suljović je službenicima ulcinjske policije kazao da je podigao ručnu kočnicu prije nego što je izašao iz vozila.

Međutim, samo nekoliko trenutaka kasnije, auto je iz za sada neutvrđenih razloga, samo počelo da se kreće po nizbrdici.

Ulcinjanin je vidio da je "golf" krenuo, potrčao za njim i pokušao da ga zaustavi ali je automobil dobio na ubrzanju, udario u betoski zid, sletio na plažu i završio u moru.

Bonus video: