Jovović utrčao u kancelariju kod Vujačića pa pucao u njega?

Jedan od očevidaca “Vijestima” je ispričao da je Jovović naoružan utrčao u kancelariju u kojoj su bili Vujačić i još četvorica muškaraca, a potom im naredio da se postroje

175538 pregleda 205 reakcija 45 komentar(a)
Sa mjesta pucnjave, Foto: Savo Prelević
Sa mjesta pucnjave, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 19.08.2020. 22:08h

Stefan Vujačić (30) teško je ranjen juče oko 16 sati u pucnjavi u Podgorici.

Zbog sumnje da ga je hicem ispaljenim iz pištolja pogodio u stomak, policija je juče tragala za Vladimirom Jovovićem (34).

Jedan od očevidaca “Vijestima” je ispričao da je Jovović naoružan utrčao u kancelariju u kojoj su bili Vujačić i još četvorica muškaraca, a potom im naredio da se postroje.

“Bio je u nekom delirijumu, vikao je i vitlao pištoljem, a potom je opalio metak. Hitac je pogodio Vujačića u ruku i stomak”, kazao je sagovornik Vijesti. Ispričao je i da Jovović prije jučerašnje pucnjave nije imao sukob sa zaposlenima u kancelariji u koju je utrčao naoružan.

“On stanuje u ulazu u kojem je, u prizemlju, kancelarija. Navodno, posvađao se sa nekim iz zgrade, a potom potpuno pomahnitalo utčao u kancelariju, divljao i pucao”, rekao je isti sagovornik.

Iz Uprave policije “Vijestima” je rečeno da je Jovović oko 15.50 sati, u Ulici Svetozara Markovića u Podgorici, nadomak zgrade u kojoj stanuje, pucao u Vujačića i teško ga ranio.

Ulica Svetozra Markovića
Ulica Svetozra Markovićafoto: Savo Prelević

Iz Uprave policije, “Vijestima” je nezvanično rečeno da ranjeni Vujačić nema krivični dosije, za razliku od Jovovića koji je često na udaru policijske provjere.

“Nakon što je prijavljeno da je u Ulici Svetozara Markovića došlo do upotrebe vatrenog oružja i da je ranjen S. V. (30), policija je brzom i efikasnom reakcijom došla do sumnje da je izvršilac tog krivičnog djela V. J. (34), za kojim se traga”, kazao je sagovornik “Vijesti” iz Uprave policije. On je istakao da inspektori Centra bezbjednosti Podgorica u saradnji s Višim državni tužilaštvom utvrđuju detalje obračuna.

“Jovović je više puta hapšen. Nedavno mu je, na provjeru, oduzet automobil. Vujačić nije registrovan kao počinilac krivičnih djela”, kazao je isti izvor.

Bonus video: