Uhapšen Vladimir Jovović: Osumnjičen za pokušaj ubistva Stefana Vujačića

"Nakon prikupljenih informacija, operativnih saznanja i lociranja stana u kojem se sakrivao, V.J. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnm djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", saopšteno je iz Uprave policije

33142 pregleda 9 komentar(a)
Uvišaj nakon pucnjave 19. avusta, Foto: Savo Prelević
Uvišaj nakon pucnjave 19. avusta, Foto: Savo Prelević

Vladimir Jovović (34) uhapšen je zbog pokušaja ubistva Stefana Vujačića (30).

Jovović se sumnjiči da je 19. avgusta hicem iz pištolja pogodio Vujačića u stomak.

Jedan od očevidaca "Vijestima" je tada ispričao da je Jovović naoružan utrčao u kancelariju u Ulici Svetozara Markovića u Podgorici, u kojoj su bili Vujačić i još četvorica muškaraca, a potom im naredio da se postroje.

Iz Uprave policije "Vijestima" je tada rečeno da je Jovović oko 15.50 sati, u Ulici Svetozara Markovića u Podgorici, nadomak zgrade u kojoj stanuje, pucao u Vujačića i teško ga ranio.

Uprava policije je danas saopštila da će Jovović uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom državnom tužiocu.

"U ulici Svetozara Markovića u Podgorici je 19. avgusta došlo do upotrebe vatrenog oružja od strane bezbjednosno interesantnog lica V.J. (34), a na štetu S.V. (30) kojom prilikom je S.V. zadobio povrede. V.J. se nakon ovoga događaja udaljio sa lica mjesta i podgorička policija je intenzivno tragala za njim. Nakon prikupljenih informacija, operativnih saznanja i lociranja stana u kojem se sakrivao, V.J. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnm djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", saopšteno je danas iz Uprave policije.

Bonus video: