našli 34 pakovanja sa drogom

Policija u Nikšiću pronašla marihuanu, uhapšena jedna osoba

Dvadesetogodišnji F.T. se sumnjiči da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga

3098 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Nikšićka policija uhapsila je F.T. (20) zbog sumnje da se bavi uličnom prodajom droge.

"Nikšićka policija je, postupajući po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koriste F.T. (20) i Đ.K. (19). Pretresom na ovoj lokaciji policijski službenici su pronašli 34 pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana koja su bila pripremljena za dalju distribuciju, odnosno tzv. uličnu prodaju. Pronađena je i digitalna vaga za precizno mjerenje, pribor za pakovanje – pvc kesice i drobilica, kao i određena količina novca za koji se sumnja da je stečen prodajom opojne droge", saopšteno je iz Uprave policije.

Kriminalističkom obradom ovih osoba, policija je, kako je saopšteno, došla do sumnje da je F.T. izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"O preduzetim službenim mjerama i radnjama obaviješten je državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu koji je nakon uvida u spise predmeta naložio da se protiv lica F.T. podnese krivična prijava, te da se osumnjičeni liši slobode i sprovede na dalju nadležnost", zaključuje se u saopštenju policije.

Preporučujemo za Vas