Martinović: Napadnut sam u Kolašinu

"Martinović je dao obavještenje policiji o ovom događaju u kojem je zahtijevao da prema licu preduzmu zakonske mjere i radnje jer je očigledno da Mijatović to nije slučajno učinio, već da zbog svoje političke pripadnosti, u kontinuitetu, već nedjeljama, doživljava različite neprijatnosti od strane ostrašćenih pristalica odlazeće vlasti"

14681 pregleda 14 komentar(a)
Martinović, Foto: Demokratska Crna Gora
Martinović, Foto: Demokratska Crna Gora

Potpredsjednik Demokratske Crne Gore Vladimir Martinović tvrdi da je u nedjelju veče napadnut u glavnoj gradskoj ulici u Kolašinu.

Tvrdi da ga je udario Andrija Mijatović iz Kolašina, koji je nakon toga, kako je saopšteno iz Demokratske Crne Gore, nastavio kretanje.

"Martinović je dao obavještenje policiji o ovom događaju u kojem je zahtijevao da prema licu preduzmu zakonske mjere i radnje jer je očigledno da Mijatović to nije slučajno učinio, već da zbog svoje političke pripadnosti, u kontinuitetu, već nedjeljama, doživljava različite neprijatnosti od strane ostrašćenih pristalica odlazeće vlasti", navodi se u saopštenju Demokrata.

Dodaju da je potpredsjednik Demokrata u obavještenju dostavljenom CB Podgorica naveo "da je od iste osobe i prije par sedmica doživljavao neprijatnosti, ali da iz korektnih građanskih odnosa koje ima sa njegovim ocem, slučaj tada nije prijavio policiji".

Dodaju da je "DPS i ovog puta pokazao da im nije strano ostavljanje poruka u mafijaškom stilu i da DPS, ni kao opozicija, ne odustaje od crtanja meta na čelu političkih protivnika".

"Na svu sreću, stvaranju ambijenta straha i nasilja od strane DPS-a, 30. avgusta stalo se na kraj i od sada će se u Crnoj Gori graditi drugačiji ambijent u kojem niko nikoga neće napadati, ni iko ikome prijetiti, naročito zbog različitosti mišljenja. I primitivizam će morati da se nauči evropskim vrijednostima koje posve isključuju nasilje i strah, za koje DPS jedino zna", kazao je između ostalog Martinović.

Bonus video: