kazna izrečena u hitnom postupku

Budva: Makedoncu 31 dan zatvora, gađao Podgoričanina čašom

Okrivljeni je u odvojenom postupku oglašen krivim za prekršaj nepostupanja po rješenju Uprave policije za otkaz boravka, zbog čega mu je izrečena mjera protjerivanja iz Crne Gore u trajanju od šest mjeseci, koja će se sprovesti po izdržavanju zatvorske kazne koja mu je izrečena u prethodnom postupku”, saopštio je sudija Đukanović

12673 pregleda 9 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Zamjenik predsjednika Suda za prekršaje u Budvi, sudija Marko Đukanović izrekao je danas u hitnom postupku okrivljenom S.G. (30) državljaninu Sjeverne Makedonije jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 31 dana.

“ S. G. je dana 25. septembra u jednom ugostiteljskom objektu u Budvi medjusobno se fizički obračunavao sa M.M. (35) iz Podgorice te ga gađao staklenom čašom i upućivao mu grube uvrede.

On je prije pravosnažnosti upućen na izdržavanje zatvorske kazne.

Okrivljeni je u odvojenom postupku oglašen krivim za prekršaj nepostupanja po rješenju Uprave policije za otkaz boravka, zbog čega mu je izrečena mjera protjerivanja iz Crne Gore u trajanju od šest mjeseci, koja će se sprovesti po izdržavanju zatvorske kazne koja mu je izrečena u prethodnom postupku”, saopštio je sudija Đukanović.