Krivična prijava protiv vlasnika lokala u kojem je su ranjeni odobrnik DPS-a i policajac

Barska policija od tada traga za Branislavom Đukićem (36) koji je nekoliko sati nakon ponoći, kako se sumnja ranio, dvojicu sugrađana Aleksandra Đurđića koji radi u Upravi policije i Božidara Jankovića koji je predsjednik Savjeta mladih DPS Bar

15756 pregleda 61 reakcija 0 komentar(a)
Bar, Foto: Anto Baković
Bar, Foto: Anto Baković

Barska policija je protiv vlasnika jednog ugostiteljskog objekta u Baru podnijela krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propsima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Krivična prijava je podnijeta protiv Momčila Vučinića (64) iz Bara.

"On je 4. oktobra prekršio mjeru Ministratsva zdravlja donijetu u cilju sprečavanja širenja koronavirusa na način što je u ugostiteljskom objektu čije vlasnik u naselju Dobre Vode služeno piće i hranu gostima objekta nakon dozvoljenog radnog vremena."

Podsjećamo da se u ovom ugostiteljskom objektu navedenog dana desio incident u kojem je došlo do upotrebe vatrenog oružja.

Barska policija od tada traga za Branislavom Đukićem (36) koji je nekoliko sati nakon ponoći, kako se sumnja ranio, dvojicu sugrađana Aleksandra Đurđića koji radi u Upravi policije i Božidara Jankovića koji je predsjednik Savjeta mladih DPS Bar.

Bonus video: