Baošić zadobio povredu opasnu po život, Juškoviću određeno zadržavanje do 72 sata

Nakon što je danas saslušan pred višom državnom tužiteljkom Ljubinkom Madžgalj, Juškoviću je određeno zadržavanje do 72 sata

31232 pregleda 26 reakcija 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 12.10.2020. 14:41h

Ljubisav Baošić (21) teško je povrijeđen sinoć oko 18 časova u dvorištu Osnovne škole “Risto Ratković” u bjelopoljskom naselju Nikoljac. Njega je ubodima nožem u predjelu stomaka ranio sugrađanin Vidoje Jušković (25).

Iz Uprave policije je saopšteno da je uhapšen njegov sugrađanin V.J. (25) koji se tereti za pokušaj ubistva.

Baošić je, saznaju Vijesti iz Tužilašta, zadobio tri ubodne rane u predjelu stomaka, od kojih je jedna opasna po život, zbog probadanja želuca na dva mjesta.

Nakon što je danas saslušan pred višom državnom tužiteljkom Ljubinkom Madžgalj, Juškoviću je određeno zadržavanje do 72 sata.

“ Do ranjavanja je došlo nakon kraće svađe u tuče u dvorištu Osnovne škole Risto Ratković u naselju Nikoljac, pri čemu je Jušković zadobio tri ubodne rane”, saopšteno je Vijestima iz Višeg tužilaštva.

Kako "Vijesti" saznaju iz bjelopoljske Opšte bolnice, Lj.B. je zadobio teške tjelesne povrede u predjelu stomaka, zbog čega je sinoć operisan. Nalazi se na intenzivnoj njezi i njegovo stanje se prati.

"Juče oko 18,00 časova dežurni ljekar Hitne medicinske pomoći u Bijelom Polju obavjestio je policiju da se na ukazivanje ljekarske pomoći javilo lice sa više ubodnih rana. Policija je utvrdila da se radi o licu Lj.B. (21) kojem je tada nepoznato lice nanijelo više ubodnih rana, najverovatnije nožem. Intenzivnim operativnim radom policija je identifikovala i locirala osumnjičeno lice. Uhapšen je V.J. (25) iz Bijelog Polja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju", saopšteno je iz policije.

Bonus video: